Dankzij ons grote netwerk in de diverse segmenten in de IT-branche, kunnen we zorgen voor een competitief proces met meerdere interessante potentiële kopers, zoals strategische partijen en investeerders. We hebben inmiddels voor en met de volgende partijen gewerkt.

NexyZ was in staat om diepgaande kennis van de sensoren automation sector te combineren met uitgebreide technische expertise. Ze konden ons begeleiden met een reeks zeer complexe problemen en versnelde M & A-procedures en onderhandelingen. Het NexyZ-team was behulpzaam bij het succes van de transactie en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken in de toekomst.

Hans Giezenberg | CEO Sensor Group

We hebben voor NexyZ gekozen vanwege hun echte understanding van onze business. Zij weten hoe onze activiteiten passen in de bedrijfskolom en de strategische waarde die onze onderneming hierin heeft en kan hebben voor andere partijen.

Tevens hebben ze blijk gegeven met hun capaciteiten om de deal te leveren. Of het nu ging om een strategische koper of private equity partij. Het zijn fijne professionele mensen om mee te werken en ze hebben een fantastisch resultaat voor ons geleverd.

Mias Hiemstra | CEO Prepaid Factory