Neem contact met ons op 

Heb je een vraag? Of wil je direct aan de slag? Daag ons uit met jouw vraagstuk. Zo bereik je ons: 

  • Bel ons:  +31 (0)85 – 4010387  
  • Mail ons: info@nexyz.nl 
  • Of vul het contactformulier in, dan komen we binnen 2 werkdagen bij je terug: 

The Hague Tech
Wilhelmina van Pruisenweg 35
2595 AN Den Haag

Tauro Amsterdam
Teleport boulevard 110
1043 EJ Amsterdam

Naam(Vereist)

Bereikbaarheid locatie Den Haag 

Auto & Parkeren 

Volg vanaf de A4 uit de richting van Amsterdam/Leiden de borden E30/A12/N14 richting Leidschendam/Voorburg/Den Haag/Utrecht en vervolg je weg op de A12.  

Vanaf de A12 (Utrechtsebaan) neem je afslag Bezuidenhout-Mariahoeve en ben je binnen enkele minuten op onze locatie. 

De HSD Campus beschikt over een gelimiteerd aantal parkeerplekken. Naast de Campus en in de Q-Park bij treinstation Laan van NOI zijn betaalde parkeerplekken beschikbaar.  

Openbaar vervoer 

Ga je met de trein of RandstadRail? Ga dan naar station Den Den Haag Laan van NOI. Verlaat het station aan de kant van het Ministerie van SZW. Sla buiten het station linksaf en vervolg de weg tot je op de Wilhelmina van Pruisenweg bent. Je vindt ons gebouw, genaamd ‘HeadQuarter’, dan aan je linkerhand. 

Ga je met de bus of tram? De volgende lijnen stoppen in de buurt van onze locatie: 

  • Tram 2 (halte station Laan van Nieuw Oost-Indië), 
  • Tram 6 (halte Oostinje) 
  • Bus 5 en 23 (halte station Laan van Nieuw Oost-Indië) 
  • Bus 28 (halte Stuyvesantstraat), 
  • Bus 45, 380, 382 en 383 (halte Haagse Poort) 

Bereikbaarheid locatie Amsterdam 

Auto & Parkeren 

Volg vanaf de A2 uit de richting Utrecht de borden A10/de E19 richting Luchthaven Schiphol. Neem vanaf de A10/E22 de afrit s103 richting Haarlem. Ga verder op de Haarlemmerweg/N200/s103. Neem de Kingsfordweg en Changiweg naar de Teleportboulevard in Westpoort. 

Ga vanaf de A7/A8 vanuit de richting Noord-Holland naar Westpoort, Amsterdam. Neem afrit 2-Amsterdam-Sloterdijk vanaf de A10. Ga verder op de S102. Neem de Contactweg en Changiweg naar de Teleportboulevard.  

Neem vanaf de A1 uit oostelijke richting de A10 naar de Haarlemmerweg/N200/s103 in Amsterdam-West, Amsterdam. de afrit s103 richting Haarlem. Ga verder op de Haarlemmerweg/N200/s103. Neem de Kingsfordweg en Changiweg naar de Teleportboulevard in Westpoort. 

Onder Tauro Amsterdam is een parkeergarage waar je kunt parkeren. Als deze plekken niet beschikbaar zijn, zijn er in de directe omgeving meer parkeerplaatsen beschikbaar. 

Openbaar vervoer 

Tauro Amsterdam bevindt zich op 5 minuten lopen vanaf treinstation Amsterdam Sloterdijk. Het station is bereikbaar met de trein, bus en tram.  

Verlaat het station aan de zuidkant en volg de Zaventemweg voor 130 meter. Sla vervolgens linksaf richting de Teleportboulevard en vervolg je weg voor zo’n 230 meter. Onze locatie bevindt zich aan je rechterhand.