Je bedrijf verkopen, een bedrijf aankopen of je groeiambities realiseren is serious business. Je wilt immers een optimaal resultaat behalen. Dan is het fijn om te weten dat je er als ondernemer niet alleen voor staat.  

NexyZ ondersteunt en adviseert ondernemers in de IT-branche op het gebied van fusies en overnames, groeifinanciering en strategie. Ontdek wat onze specialisten voor je kunnen betekenen. 

De juiste partner(s) voor jouw vraagstuk 

De partners binnen NexyZ hebben allen hun eigen expertises en aandachtsgebieden. Of je nu ondersteuning zoekt bij de verkoop van je bedrijf, juridisch advies wilt inwinnen of wilt sparren over je strategie. Bovendien werken er altijd twee ervaren seniors aan jouw project. Dit zorgt voor extra controle en biedt meer creativiteit. 

Lees hier 7 redenen waarom klanten kiezen voor NexyZ

Specialist in IT 

Om zo goed mogelijk invulling te geven aan een vraagstuk, is kennis van de branche een cruciale factor. Het is dan ook niet voor niets dat wij ons focussen op techbedrijven.  

Ons team van partners beschikt niet alleen over de specialistische kennis maar heeft ook praktische ervaring in de IT-branche. Ooit waren zij zelf verantwoordelijk voor het soort uitdagingen waar jij nu voor staat.  

Ze snappen hoe een techbedrijf in elkaar steekt, begrijpen waar de pijnpunten zitten en kunnen direct met je meedenken. Niet alleen over het financiële aspect, maar ook over praktische zaken waarmee je meer waarde kunt realiseren. 

Beluister hier onze BNR radiocommercial.

Ons team 

De mensen achter NexyZ. Een groep bevlogen professionals met elk hun eigen expertises. Maak kennis met ons team van partners.