Het verschil maak je niet zomaar.

Met NexyZ maken we graag het verschil. Wanneer je jouw techbedrijf wilt verkopen of juist wilt laten groeien, ben je bij ons aan het juiste adres. We geven je graag een aantal redenen om voor ons te kiezen. De meeste redenen hebben we trouwens niet zelf bedacht. Onze klanten vertellen dat dit belangrijke redenen waren waarom ze kiezen voor NexyZ.

We zijn techspecialist: We kennen de techwereld. Maar misschien nog wel belangrijker… we hebben er een uitgebreid netwerk en hebben toegang tot de juiste investeerders.

The world is our playground: Innovatie en technologie zijn grenzeloos. Daarom zijn we wereldwijd actief. Ruim de helft van de transacties waar we aan werken kennen een internationaal karakter.

Ervaring leidt tot resultaat: Samen hebben we meer dan 100 jaar ervaring in de wereld van acquisities en overnames. We zijn goed voor meer dan €1 miljard aan transacties in meer dan 15 landen. We hebben dus echt een aantoonbaar track-record om ook voor jou het optimale resulstaat te halen!

Het was me het ritje wel. Fijn om jullie vakkennis, strategie, aanpak en kunde te mogen meemaken. Geweldig en een top eindresultaat behaald met de leveraged verkoop van Xperi aan Mentha Capital

Peter Geelen / Bas Hagendijk | CEO & CFO Xperi

Multidisciplinair team: Binnen M&A ligt het accent vaak op de sales-kant van een deal. En die is natuurlijk ook enorm belangrijk. Maar er is meer. Van finance tot legal en business analytics, bij NexyZ vind je alle disciplines.

Praktijkervaring: We weten wat er op je af komt. We hebben het zelf ook aan den lijve ondervonden. De meeste partners hebben zelf bedrijven gekocht of verkocht. Wel zo prettig.

Verder kijken dan waarde: De waarde van je bedrijf is interessant. Maar weet je wat nog interessanter is? Wat de waarde van je bedrijf kan zijn! We denken graag met je mee over hoe we de waarde van je bedrijf kunnen verhogen.

2 weten meer dan 1: En daarom zijn bij ieder traject twee specialisten betrokken. We zoeken daarbij naar het ideale team voor jouw situatie.

Zullen we eens kennis maken?

We zijn benieuwd naar je verhaal, je wensen en ambities. Daarom gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe we je daarbij kunnen helpen.

Neem contact op