Onze aanpak 

Hoe jouw traject eruitziet, hangt natuurlijk af van je vraagstuk. Je bedrijf verkopen is immers anders dan een bedrijf aankopen of het financieren van groei. Toch kunnen we onze aanpak globaal onderverdelen in vijf fases: 

1

Kennismaking

In de eerste fase maken we kennis met jou en je onderneming. En jij natuurlijk ook met ons. We bespreken jouw vraagstuk en kijken hoe we jou hierin kunnen ondersteunen.

Tijdens deze vrijblijvende kennismaking kunnen we je al een idee geven wat voor jou een passende strategie is. Ook als dit betekent dat we je vertellen dat dit niet de juiste timing is.

2

Indicatieve waardering van je bedrijf

Nadat we hebben kennisgemaakt, maken we een indicatieve waardering van je bedrijf. Zo weet je waar je staat en waar je potentieel ligt en hebben wij input voor het bepalen van de juiste vervolgstappen.

3

Advies & voorstel

Op basis van je vraagstuk en je waardepropositie bepalen we wat voor jou de beste aanpak is. Dit verwerken we vervolgens in een voorstel. Hierin staat ook in meer detail beschreven hoe jouw traject eruit zal zien.

4

Voorbereiding

Gaan we voor je aan de slag? Dan begint dat altijd met een gedegen voorbereiding. We verzamelen en documenteren de nodige informatie, afhankelijk van jouw vraagstuk. Denk aan het samenstellen van een informatie- of financieringsmemorandum of het opstellen van een zoekprofiel.

5

Uitvoering

En dan is het tijd voor de uitvoering. De executie van jouw project. We gaan voor je de markt in en we kunnen je natuurlijk ook begeleiden in de onderhandelingsfase.

Het vier-ogen-principe 

Bij ons werken er altijd twee partners aan jouw project. Het vier-ogen-principe, noemen we dat. Je kunt dus altijd rekenen op specialistische kennis en ruime ervaring. Zo realiseren we voor jou het optimale resultaat. 

Kennismaken?

Ontdek wat voor jou een passende aanpak is en krijg advies op maat. Plan een vrijblijvende kennismaking in met een van onze specialisten.

Plan een kennismaking in