Ik wil een techbedrijf kopen 

De technologiewereld ontwikkelt zich in een razend tempo. Hoewel die uitspraak inmiddels een cliché is, is het niet minder waar. Wanneer je een techbedrijf gaat kopen, wil je je laten adviseren door iemand die op de hoogte is van deze dynamische branche.  

Ons team van specialisten beschikt over actuele kennis van deze branche en heeft ruime ervaring in het zoeken en selecteren van goede targets en het sluiten van deals met techbedrijven en met financiële partijen. Hiermee kunnen ze jou optimaal ondersteunen bij het aankopen van een techbedrijf. 

Van Buy & Build tot Acqui-hiring  

Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je een bedrijf wilt kopen. Denk aan een Buy & Build strategie, het winnen van marktaandeel of het aantrekken van personeel. Of je nu al een strategie voor ogen hebt of niet, samen zorgen we ervoor dat we de juiste route uitstippelen. 

Hoe werkt dat? 

Wat we voor je doen tijdens jouw aankoopproces, hangt af van je strategie en je wensen. Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de wereld van IT & Tech, kunnen we je in contact brengen met interessante targets, maar ook met financiële partijen als er additionele financiering en kennis nodig is. Daarnaast kunnen we je begeleiden tijdens het hele traject. Van het kwalificeren en waarderen van targets tot ondersteuning bij de onderhandeling en financiering. 

Discreet de markt verkennen 

We snappen dat discretie voor jou als investeerder belangrijk is. Ons team ondersteunt je die discretie zo goed mogelijk te waarborgen. Zo kunnen we een geanonimiseerd zoekprofiel voor je opstellen om de markt mee te verkennen. 

Het vier-ogen-principe 

Je wilt investeren in het juiste bedrijf. En daar willen wij voor zorgen. Daarom werken er bij NexyZ altijd twee partners aan jouw project. Zo kun je terugvallen op dubbel zoveel kennis en ervaring om goede keuzes te maken en kunnen we de continuïteit tijdens het proces waarborgen. Het vier-ogen-principe, noemen we dat.  

Plan een kennismaking in

Benieuwd wat voor jou de beste aanpak is? Plan een vrijblijvende kennismaking in met een van onze specialisten. Ontdek de do’s en don’ts van kopen en krijg persoonlijk advies.

Plan een kennismaking