Jouw volgende stap…droom of werkelijkheid?

 Dromen werkelijkheid laten worden. Dat is nogal een belofte. Toch houden we ons daar vooral mee bezig. Onze ambitie is om IT/Tech ondernemers te begeleiden en de juiste keuzes te maken bij fusies en overnames. Er komt altijd een keer dat moment voor die ene belangrijke vraag; kies ik voor groeien, doorgaan of het bedrijf verkopen. Welke optie je ook kiest, het is altijd het begin van een nieuwe fase of droom…

Een belangrijke keuze vooraf: Zelf doen of samen?

Als dat ene moment zich aandient dan kun je zelf natuurlijk hiermee aan de slag gaan. Je kunt ook professionals erbij halen. Daar komen wij graag om de hoek kijken. Wij maken dit soort belangrijke beslissingen van ondernemers dagelijks mee. Het is ons vakgebied. Alle partners van NexyZ hebben vele jaren ervaring in IT/Tech. Bij het vervullen van dromen proberen we zowel zakelijk als privé het evenwicht te bewaren.

Daarnaast kan een onafhankelijke partij als bruggenbouwer tussen twee of meerdere partijen fungeren. Veelal zoeken we er meerdere partijen bij. Bijvoorbeeld om extra groeikapitaal en kennis te verkrijgen. Naast de strategische match letten we ook op de culturele match. Hoe goed passen bedrijven bij elkaar qua cultuur?

Stof tot nadenken

Betere keuzes kunnen maken, dat is wat onze aanpak oplevert. Het kan gaan over verkoop van jouw bedrijf of misschien wel een aankoop van een complementaire organisatie of zelfs beiden tegelijk! Kunnen we wellicht samen met een ander bedrijf een nieuw of completer product of dienst in de markt zetten? Dat geeft stof tot nadenken.

Het zijn allemaal beslissingen die weloverwogen gemaakt moeten worden. Wij brengen vanuit ons grote netwerk de juiste partijen met elkaar in contact. Verkopen hoeft namelijk niet perse stoppen te betekenen. Dat is een veelgehoord misverstand. Je kunt ook in jouw vernieuwde bedrijf, in een nieuwe rol, een nieuwe droom starten.

Technologie versnelt zelf de verandering van het businessmodel

Het is juist de snelheid van technologische ontwikkelingen zelf die het plotseling noodzakelijk kan maken om in een andere vorm verder te gaan. In het verleden waren organisaties soms tientallen jaren in handen van dezelfde familie. Tegenwoordig zie je dat het veel sneller interessant, rendabel en misschien zelfs noodzakelijk is om met andere ondernemende technologisch gedreven managers in gesprek te gaan. Wij hebben ze mogelijk al voor je gevonden.

Gesprekken op basis van vertrouwen

NexyZ ondersteunt ICT en andere technologie ondernemers met het verder invullen of bijstellen van hun strategie en wat daarvoor nodig is om deze succesvol uit te voeren. Hierin bespreken we de eventuele opties van financiering en mogelijke overnames om de strategische doelen binnen het gestelde termijn te realiseren. Technologie is voor ons een bewuste keuze, niet iets wat we ‘erbij’ doen. Op deze manier kunnen we met vertrouwen meedenken en de ondernemer helpen om zijn horizon te verbreden.

Ben je klaar voor jouw volgende stap?

We luisteren graag naar jouw ambities en beloven alvast een ondernemend en waardevol gesprek met passie over veranderingen in het IT/Tech vakgebied.

Bel ons via +31 (0)85 – 4010387 of mail naar info@nexyz.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.