Je IT/Tech bedrijf verkopen?

Stel dat we je al ruim vóór de transactie samenbrengen…

Soms kan het verkopen van jouw IT/Tech bedrijf iets latents zijn. Je hebt er simpelweg nog niet eerder over nagedacht. De business loopt goed, vanuit abonnementen realiseer je veel recurring business en klanten zijn tevreden. Dat je inmiddels van grote waarde bent voor meer dan alleen klanten is jou onbekend. Is dat een gemiste kans? Mogelijk wel…

Proactief partijen bij elkaar brengen

Bij ons is dat anders. Dagelijks adviseren wij technologische ondernemingen, onder andere op het gebied van strategie, financieel- en juridisch advies, maar ook sales- en marketing. Uit die adviezen ontstaan altijd nieuwe businesskansen. We spotten een opportunity, waar we een andere partij of extra capaciteit voor nodig hebben. Vervolgens gaan we binnen ons netwerk op zoek naar een ander IT/Tech bedrijf die daar invulling aan kan geven. Ja, we brengen partijen bij elkaar nog voordat ze elkaar kennen en er een mogelijke transactie plaatsvindt. Proactief dus en niet alleen als kopers of verkopers met ons contact opnemen.

Mis geen kansen

Alleen ondernemers die hun echte waarde kennen kunnen van kansen profiteren. Zullen we vrijblijvend eens onderzoeken wat jij waard bent voor een ander of voor jou op zoek gaan?

Neem contact op