Strategisch Advies 2018-01-25T13:51:48+01:00

Strategisch Advies

ALTIJD DE JUISTE ZET.

Als strategische sparringpartner adviseren we DGA’s en directies op het vlak van strategie. We ondersteunen met project- en procesbegeleiding met als uitgangspunt het realiseren van waarde. Wanneer dit strategisch advies goed word uitgevoerd, kan dit zich vertalen in omzetgroei, een gezonde cashflow, aandeelhouderswaarde of een beter bedrijf om voor te werken. De doelen bepalen we in samenwerking met u!

NexyZ vervult ook vaak de rol van commissaris / directieadviseur. Dat doen we bij een groot aantal ondernemingen. Op basis van onze knowhow spelen we ook geregeld een rol in de ontwikkeling van strategische visies, businessplannen en meerjarenplannen. Met het juiste strategisch advies zal uw onderneming zich vanzelf positief doorontwikkelen.

De projectmanagers van NexyZ realiseren de vooraf overeen gekomen afspraken, uiteraard binnen budget en op tijd. Doordat al onze partners en managers zelf jarenlange ervaring hebben opgedaan binnen uw branche, bent u verzekerd van optimaal strategisch advies, toepasbaar op elk vakgebied.

KOM IN CONTACT

Contact.

LATEN WE PRATEN.

Neem contact met ons op door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer u liever gebruik maakt van de telefoon dan zijn wij te bereiken op +31 (0)85 – 4010387 of u kunt ervoor kiezen om ons rechtstreeks te mailen: info@nexyz.nl