Merger & Acquisitions 2018-01-25T13:49:20+01:00

Merger & Acquisitions

VAN ADVIES TOT UITVOERING.

We begeleiden u maar wat graag bij trajecten met betrekking tot de aan- en verkoop, fusies, overnames en de (her)financiering van  uw onderneming, alsmede een beursgang en/of eventuele doorstart. Daarnaast behoort het begeleiden van een totale ‘buy & build’ strategie tot onze aandachtsgebieden.

Ons team stelt op basis van uw waardepropositie een financierings- of informatiememorandum samen en begeleidt het totale proces richting de bank, een investeerder of wellicht een mogelijke strategische koper.

We zijn gespecialiseerd in het maken van waardeanalyses van ondernemingen in het kader van bijvoorbeeld een verkoop, fusie of afsplitsing van een deel van de onderneming en maken daarbij gebruik van onze verschillende waarderingsmethodieken.

Ambieert uw onderneming een beursgang? Wij verzorgen het optimaliseren van de juridische en organisatorische structuur en het presentabel maken van uw financiële performance. Samen met NexyZ selecteert u het consortium dat u begeleidt naar de kapitaalmarkt.

KOM IN CONTACT

Contact.

LATEN WE PRATEN.

Neem contact met ons op door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer u liever gebruik maakt van de telefoon dan zijn wij te bereiken op +31 (0)85 – 4010387 of u kunt ervoor kiezen om ons rechtstreeks te mailen: info@nexyz.nl