Marketing & Sales 2018-02-20T18:12:35+01:00

Marketing & Sales.

EEN PASSIE, EEN FOCUS.

Hoewel sommige ondernemers beweren dat Marketing & Sales de belangrijkste functie in het bedrijf is geloven wij daar niet in. Het is in een bedrijf wel de functie die het succes aanzienlijk kan vergroten. Een goed uitgedachte marketing strategie en een succesvolle uitvoering daarvan kan een onderneming tot grote hoogte laten stijgen.

NexyZ heeft de kennis om marketingplannen te schrijven en uit te voeren. Daarbij kunnen we ook communicatieplannen schrijven. Er kunnen campagnes bedacht en uitgevoerd worden, al dan niet met partners. Het opbouwen van een sales strategie met doelstellingen en variabele afrekenmodellen komt ook voor in ons dienstenpakket. Waarom alles zelf uitvinden als de kennis beschikbaar is.

Sales is een vak apart en moet beoefend worden door liefhebbers. Alleen liefhebbers van het vak zijn in staat om de reële verwachtingen te overtreffen. Het optimaliseren van sales is daarom een functie van personeel en planning. Alleen in uitzonderlijke gevallen verkoopt een product zichzelf. Voor de meeste situaties is het toch vakwerk en is een groot uithoudingsvermogen noodzakelijk om het onmogelijke te bereiken.

Nexyz kan u adviseren op het gebied van uw sales strategie en waar nodig de uitvoering voor haar rekening nemen.

KOM IN CONTACT

Contact.

LATEN WE PRATEN.

Neem contact met ons op door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer u liever gebruik maakt van de telefoon dan zijn wij te bereiken op +31 (0)85 – 4010387 of u kunt ervoor kiezen om ons rechtstreeks te mailen: info@nexyz.nl