Financieel Advies 2018-01-25T13:48:57+01:00

Financieel Advies

VAN INVESTERING NAAR WINST.

Onze partners en managers zijn vakinhoudelijke experts, die u ondersteuning kunnen bieden op het vlak van managementrapportages, administratieve, fiscale en juridische dienstverlening, financiële planning alsmede cash flow planning.

Een reorganisatie, sanering, herfinanciering of efficiencyverbetering. Er zijn talloze redenen waarom uw organisatie (financieel) niet goed presteert. Als turn around specialist stellen we met u een stappenplan op, waarmee u inzicht krijgt in de maatregelen die nodig zijn voor een gezonde bedrijfsvoering. Onze adviseurs committeren zich aan het realiseren van dit stappenplan. Onze beloning is daarom deels afhankelijk van de resultaten van dit plan. En in voorkomende gevallen treden wij op als co-investeerder.

Transformatiemanagement, ook wel turnaround management genoemd, heeft sterke raakvlakken met project- en interim-management. Onze turn around managers hebben niet alleen ruime ervaring, maar beschikken ook over het juiste karakter om in een turbulente omgeving als die van u slagvaardig te kunnen acteren.

KOM IN CONTACT

Contact.

LATEN WE PRATEN.

Neem contact met ons op door gebruik te maken van onderstaand contactformulier. We horen graag van u wat we voor u kunnen betekenen. Wanneer u liever gebruik maakt van de telefoon dan zijn wij te bereiken op +31 (0)85 – 4010387 of u kunt ervoor kiezen om ons rechtstreeks te mailen: info@nexyz.nl